NDA ICT

Een NDA of een geheimhoudingsovereenkomst is een overeenkomst waarin partijen afspraken maken om bepaalde informatie die gedeeld wordt geheim te houden. Binnen de de ICT-wereld is een NDA een vaak voorkomende overeenkomst aangezien de informatie die inzichtelijk wordt gemaakt bij bijvoorbeeld een onderhandelingstraject waardevol vol is en daarom niet met de buitenwereld gedeeld mag worden. ITS LEGAL kan een NDA op maat voor u opstellen.


Aandachtspunten bij een NDA

Bij het opstellen van een NDA moet er eerst worden vastgesteld of er sprake is van het eenzijdig of wederzijds delen van vertrouwelijke informatie. Vaak wordt een NDA minder streng ingestoken als de geheimhoudingsplicht voor beide partijen van toepassing is. Daarnaast is het belangrijk om vast te stellen welke informatie vertrouwelijk is en welke uitzonderingen hierop van toepassing zijn. Verder kan een NDA ook bepaalde garanties bevatten en een boetebepaling op het moment dat de afspraken die opgenomen zijn in de NDA geschonden worden.


Meer weten over de NDA?


Non Disclosure Agreement NDA Geheimhoudingsovereenkomst Onderhandeling Vertrouwelijke Informatie

Werkwijze

ITS LEGAL hanteert de volgende werkwijze:

  • Na het eerste contact wordt er een belafspraak of een videocall gemaakt waarbij het juridische vraagstuk met de klant wordt besproken.
  • ITS LEGAL stuurt een op maat gemaakte offerte naar de klant.
  • Indien de klant akkoord heeft gegeven, gaat ITS LEGAL aan de slag. 
  • Voor het opstellen van een contract wordt een termijn van één tot twee weken gehanteerd.
  • Bij het opstellen van een contract 1 feedbackronde inbegrepen.

Kosten

De kosten voor het opstellen van algemene voorwaarden komen neer op een vast bedrag van €400.

 

*de genoemde prijzen zijn exclusief 21% btw.


NDA laten opstellen? Neem dan direct contact op!