Advies

ITS LEGAL is gespecialiseerd in het adviseren over het uitvoeren van een DPIA en het uitrollen van een continuïteitsregeling. Neem graag contact met ons op als u advies nodig heeft over deze onderwerpen.


gegevensbeschermingseffectbeoordeling Data Protection Impact Assessment DPIA Privacy GDPR AVG

DPIA

Een Data Protection Impact Assessment (DPIA) kan bijvoorbeeld worden uitgevoerd op het moment dat de klant een nieuwe technologie implementeert waarbij er persoonsgegevens worden verwerkt. 

 

Werkwijze 

ITS LEGAL hanteert de volgende werkwijze:

  • Na het eerste contact wordt er een belafspraak of een videocall gemaakt om het vraagstuk van de klant te bespreken.
  • ITS LEGAL stuurt een op maat gemaakte offerte naar de klant.
  • Indien de klant akkoord heeft gegeven, ontvangt de klant een vragenlijst die ingevuld moet worden. Na voltooing van deze vragenlijst gaat ITS LEGAL aan de slag met het advies.
  • Voor het opstellen van adviezen wordt een termijn van twee tot drie weken gehanteerd nadat de vragenlijst voltooid is.
Continuiteit Faillissiment Escrow regeling curator

Continuïteit 

ICT-dienstverleners krijgen regelmatig de vraag van hun klanten wat er gebeurt met de dienst en de data het moment dat de ICT-dienstverlener failliet gaat. Om klanten gerust te stellen, kan de ICT-dienstverlener een continuïteitsregeling opzetten die ervoor zorgt dat de dienst beschikbaar blijft mocht het misgaan met ICT-dienstverlener.

 

Advies nodig over deze onderwerpen? Neem dan direct contact op!