ICT-jurist op afstand

ICT-dienstverleners hebben vaak geen vaste ict-jurist in dienst omdat er niet genoeg juridisch werk is of dat er (nog) geen budget voor is. Er is wel vaak regelmatig behoefte aan juridische ondersteuning van een it-jurist. ITS LEGAL kan deze ondersteuning bieden door te fungeren als de "ICT-jurist op afstand" die als jurist adviseert op het gebied van het it-recht.


ICT-jurist ICT contracten juridische ondersteunig advocaat

Wat houdt een ICT-jurist op afstand in?

Door gebruik te maken van de "ICT-jurist op afstand" van ITS LEGAL krijgt de klant voor een vast bedrag per maand een virtuele ict-jurist die indien dat nodig is juridische ondersteuning kan bieden. Op deze manier hoeft de klant niet elke keer een offerte op te vragen en wordt er gewerkt met een gunstiger uurtarief. Daarnaast kan er op deze manier sneller met ITS LEGAL worden geschakeld en er ontstaat er op de lange termijn een nauwere samenwerking omdat ITS LEGAL de klant beter leert kennen. Dit komt de kwaliteit en de snelheid van de juridische ondersteuning ten goede.


Werkwijze

ITS LEGAL hanteert de volgende werkwijze bij het aanbieden van de ICT-jurist op afstand:

  • Na het eerste contact wordt er een belafspraak of een videocall gemaakt om de dienst met de klant de dienst te bespreken.
  • Met de klant wordt besproken of er gekozen gaat worden voor Basic, Premium of Enterprise en op basis van dit gesprek wordt een offerte gedaan.
  • Indien klant akkoord heeft gegeven op offerte gaat ITS Legal aan de slag als de ICT-jurist op afstand.

Neem direct contact op voor de ICT-jurist op afstand!

Kosten ICT-jurist

De klant kan kiezen uit de volgende mogelijkheden bij het inschakelen van de ICT-jurist op afstand:

Basic

Gemiddeld 5 uur per maand aan juridische ondersteuning voor het vaste tarief van €475 per maand.

Premium

Gemiddeld 10 uur per maand aan juridische ondersteuning voor het vaste tarief van €900 per maand.

Enterprise

Gemiddeld 15 uur per maand aan juridische ondersteuning voor het vaste tarief van €1275 per maand.

 

Bij het aanbieden van de ICT-jurist op afstand wordt er gewerkt met het zogenaamde "fair use" principe. Dit houdt in dat er elke drie maanden gekeken wordt of het aantal uur wat er gewerkt is nog wel in verhouding staat tot de gemiddeld aantal uren die zijn afgenomen door de klant.

 

*de genoemde prijzen zijn exclusief 21% btw.